Ár-érték aránya

Önnek olyan tolóajtókat ajánlunk, amilyet magunknak és rokonainknak is beépítettünk.

Az ár nagyon fontos, de szerintem az ár- érték arány kérdése sokkal fontosabb. Persze ha csak egy-két évre szeretne gardróbszekrényt vásárolni, akkor Önnek nem is kell tovább olvasnia!

De ha hosszútávra tervez, akkor érdemes. Egy fontos dolog, nem mi gyártjuk a legolcsóbb tolóajtós szekrényeket, ezt megteszik helyettünk mások, viszont törekszünk arra, hogy Ön az igényeinek megfelelő gardróbot kapja, a legjobb áron.

A gyakorlat azt mutatja, hogy az érdeklődők többsége, itt egy árlistát szeretne látni.

Sajnos, a dolog nem ilyen egyszerű, érdemes az ár mögé is benézni? Ön boldog hogy vásárolt egy nagyáruházban, vagy bútorboltban egy olcsó sorozatgyártásban készült gardróbot, a kereskedőnek sikerült eladni, így látszólag minden rendben van.

De meddig?

Önnek haza kell szállítani. Össze kell szereltetni a szekrényt, és csak utána derül ki, hogy nem elég mély, vagy kevés a polc, esetleg nincs benne fiók.

A versenytársaktól kapott-e részletes rajzot, és leírást, például a polcosztásokról? Mikor kész a szekrény, kellemetlen egy-két plusz polcon vitázni, aminek az ára néhány ezer forint. Mi nagyon szívesen vállaljuk a versenyt, azokkal a gyártókkal, akik minőségi anyagokkal, hasonló körülmények között, dolgoznak mint mi, és legfontosabb számukra is az ügyfeleik elégedettsége.

Tehát néhány fontos kérdés?

  • Milyen a bútorlap élek zárása?
  • Élfólia, 0,4-es vagy 2mm-es ABS?
  • Milyen fiók görgőket használunk?
  • Hagyományos görgőket, esetleg golyóst vagy Blum fiókokat?
  • Érdemes-e a szekrénynek hátfalat tenni?
  • Mik ezek az anyagok, és hogyan tudhat meg többet róluk?

Iratkozzon fel hírlevelünkre a www.gardrobnagyker.hu oldalon és rendszeresen mindenről részletes tájékoztatást kap.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!