Néhány szót magunkról

A Debreceni Gardrób Centrum Kft-t 2008-ban alapítottuk, de mégis 18 év szakmai tapasztalattal rendelkezünk, a faipar területén.

Kezdetben gyártottunk konyhákat, később nyílászárókat, lépcsőket és mindenféle asztalos munkák kivitelezését elvállaltuk. Később beláttuk, hogy az orvosok, és ügyvédek is szakosodnak egy-egy munkaterületre, így mi is ezt tettük.

tolóajtóEzért kezdtünk el, tolóajtókat, gardróbszekrényeket gyártani, és vasalatait forgalmazni. Tolóajtós gardróbok előnyei: több hely marad a tolóajtók révén a szűk előszobában. A padlótól a mennyezetig több a kihasznált hely, ezért a nappali szekrényt funkciójának megfelelően lehet használni. Nem kell a nyitott polcokat minden nap törölgetni. A végén kevesebb az összköltség.

A piaci szükségletet látva kezdtünk el, gardróbszekrényeket tervezni, és készíteni. Kipróbáltunk különböző tolóajtó rendszereket, elsőként a Komandor tolóajtóit, később az Indeco, és a Stanley rendszereivel dolgoztunk, majd a Senátor tolóajtóit használtuk. Bőven van összehasonlítási alapunk a különböző tolóajtó rendszerekről.

2007 ben a szerencsének köszönhetően rátaláltunk a Sevroll tolóajtó vasalatokra, és nem sokkal később a területi képviselői lettünk. Az első gardróbszekrényt több mint 14. éve készítettük. Ma már több tolóajtó vasalat gyártó cég termékeit forgalmazzuk, ismerjük a kínálataik nagy részét. Így mindig az adott helyre, a kiválasztott betétanyagoknak, és méreteknek legmegfelelőbb tolóajtó rendszert tudjuk ajánlani Önöknek.

Fő profilunk, a gardróbszekrények, és tolóajtók tervezése gyártása, valamint vasalatok forgalmazása lett. Debrecenben, és környékéről nagyon sok asztalos partnerünk tőlünk rendeli a tolóajtókat, vagy vásárol tolóajtó vasalatokat.

Lássuk csak, mi az Ön érdeke?

  • kérdéseire választ kapjon
  • megtalálja az Ön számára legjobb ár- érték arányban megfelelő gardróbszekrényt.

Leggyakoribb kérdések mielőtt vásárolni szeretne.

  • Hány év garanciát kap a vásárolt tolóajtókra, és gardróbszekrényre?
  • Ezeket a garanciákat 10 év múlva is tudja majd érvényesíteni?
  • Kitől kapja a legtöbb információt a szekrényéről?
  • Később, egy esetleges probléma esetén lesz még kihez fordulni?
  • Figyelembe veszik az egyedi igényeit is, vagy csak egy gardróbot szeretnének eladni Önnek?
  • Mit tud a tolóajtó rendszer, amit ajánlanak Önnek?
  • A megadott ár milyen szolgáltatásokat nyújt?

 Ön szerint hány gyártó szereti, ha ilyen és hasonló kérdéseket tesznek fel nekik?

Tőlünk bátran kérdezhet, mert ez mindenképpen az Ön érdekeit szolgálja! A kérdéseire kapott válaszokért nem kell fizetnie, viszont sok időt és pénzt megspórolhat.

Üdvözlettel: Tasi Sándor
Debreceni Gardrób Centrum Kft.